Luthersk Missions Unge

Sæt Ord På... Nye cellegruppeoplæg

Vi har brandvarme nyheder til dig, som savner et nyt cellegruppeoplæg. Sæt Ord På er cellegruppeoplæg, som ønsker at fremme samtalen om livet og troen på Jesus. Vi oplever nemlig troens liv forskelligt, men vi tilhører den samme Gud. Vi håber I får stor gavn af det. Tryk her eller på billedet for at se mere! 

Lederkursus 24

»Lederkursus 24«

Velkommen til Lederkursus 24! - en dag for dig, der er medarbejder i en LMU-bestyrelse, lejrleder eller børne-/junior-/teenklub. Kurset er et tilbud om fællesskab med andre fra he…
Landsmøde 24

»Landsmøde 24«

Alle generationer er inviteret, når LM holder Landsmøde med temaet FRI. Landsmødet begynder fredag kl. 13.30, hvor mange forhåbentlig har mulighed for at være med – og ellers være …

Sjælesorg og samtale

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. I en sjælesorgssamtale har du mulighed for at tale med en anden person om det, du går og kæmper med.

Forlovelsessamtaler

God forberedelse er afgørende for en god rejse. Det er også vigtigt at forberede sig på den livslange rejse, som et ægteskab er. Kærlighed handler ikke kun om følelser – men også om viljen til trofast at leve med sin ægtefælle i medgang og modgang. Vidste du, at LM tilbyder forlovelsessamtaler helt gratis?

Råd til Bibellæsning

Af Steffen Birkmose Bibelen er en bog som jeg har lyst til at læse i. Sådan har jeg det faktisk. Altså sådan overordnet set. Og alligevel kan det føles tåbeligt svært, at få bibellæsning presset ind i en travl hverdag. Man kan faktisk udnytte hjernekemien, når man skal sætte gode rammer for læsningen. Med råd til rammen og metoderne, vil jeg med denne artikel give værktøjer og frimodighed til din bibellæsning.

Programlægning

Det kan godt virke uoverskueligt at skulle gå i gang med at planlægge et helt program for din LMU. Hvad skal det indeholde? Hvor mange talere skal vi have på besøg? Hvordan skal jeg gøre, hvor skal jeg starte? Vi har forsøgt at give en hjælpende hånd til dig og din LMU-bestyrelse.
Ressourcer
Kontakt
  • Landsleder
  • Ivan Jakobsen
  • Foreningens adresse
  • Industrivænget 40,
  • 3400 Hillerød
  • 48207660
  • lmbu@lmbu.dk
Følg os