Lyt til "Tro i familien"

LMBU har lanceret podcasten ”Tro i familien”, som skal opmuntre og inspirere forældre til at dele den kristne tro med deres børn.

Finn Olav Jøssang, projektleder for tekstmateriale, og Katrine Houler, Between-konsulent i Østdanmark er værter. I hvert afsnit taler Finn og Katrine med en gæst om et specifikt tema knyttet til det, at få troen til at fylde i familielivet.

Gennem samtalerne i ”Tro i familien” ønsker de at italesætter nogle af de udfordringer, forældre oplever med at dele tro hjemme, og sætter dem i en større sammenhæng, for at kunne tilbyde indsigt og hjælp i, hvordan man kan gribe fat i disse udfordringer med bibelsk vejledning og visdom.

Podcasten vil udkomme ca. hver 3-4 uge, og hvert afsnit i podcasten varer omkring 30 minutter. Brug gerne podcasten når du tager toget eller kører bil til arbejde, eller mens du laver praktisk arbejde derhjemme. Har du spørgsmål, tips eller ideer til podcasten er du også meget velkommen til at skrive til finn(at)lmbu.dk.

Du finder podcasten på Spotify og iTunes, eller hvor du ellers plejer at lytte til dine podcasts. Den ligger også her, sammen med andre podcasts fra LMBU.