Medvandring

Det er godt at vandre sammen i livet. Især som ung kristen, hvor livet for alvor tager form. LM og LMU giver med dette koncept en håndsrækning til unge LM’ere og LMU’ere på op til 30 år, som ønsker medvandring et stykke af vejen i livet med Jesus som ung voksen.

Medvandring kan foregå på mange måder: To venner/veninder, en ung og en mere moden, to unge og en mere moden, over lang tid, i en afgrænset periode, osv. På denne side finder du inspiration til et medvandringskoncept, hvor man i kønsopdelte tremandsgrupper (to unge, en mere moden) vandrer sammen over seks samtaler.

Du er velkommen til at bruge materialet på den måde, du nu har lyst til. Nederst på siden finder du en medvandrerguide og seks samtalekort. Samtalekortene kan også fås fysisk hos din LMU-konsulent. 

Til dig der bor i København: Ønsker du at være en del af en medvandringsgruppe, kan du henvende sig til afdelingskonsulent i LM København, Anders Landkildehus, på ala@dlm.dk. Anders vil sammensætte grupperne efter ønsker og muligheder. Medvandrerne og deres kontaktoplysninger er også tilgængelige nedenfor, sådan at du selv kan tage kontakt til en medvandrer, hvis du har en ven/veninde, som du gerne vil vandre med.

Konceptet er udviklet af og til Luthersk Mission København, men må frit overføres til andre steder eller benyttes af unge uden tilknytning til Luthersk Mission.

 

Medvandrere i København

 

Reidar Poulsen

reidar@nordvestkirken.dk

28104411

Nordvestkirken

Allan Kastbjerg

vickyogallan@gmail.com

29829201

Nordvestkirken

Anne Grethe Harstad

agharstad@gmail.com

61261703

Nordvestkirken

Maria Bærentsen

Nordvestkirken

Mirjam Sjælland

misis@live.dk

28440836

Hvidovre Frimenighed

Sidsel Sølvsten Burgdorf

sille3108@yahoo.com

40926214

Nansensgade LM

Kasper Drejer

kasperdc@gmail.com

51948423

Hvidovre Frimenighed

Anette Idorn

idorn@sport.dk

42224252

LM-kirken Amager

Materiale til medvandrere

Samtalekort

Samtalekort - Til Smartphone

Kærlighedsbrev fra Gud