LMBU fylder 1 år

LMBU er fyldt 1 år. Det blev markeret på årets LederKursus 2014 med 2 skønne lagkager. Der var mulighed for at give sin mening ang. fusionen til kende på en alternativ måde. Den ene lagkage var dekoreret med et stort billede af landsleder Lars B. Larsen. Uden ord kunne man få lov til at "skære" lidt i ham og bagefter tygge lidt på sagen. Den anden kage var dekoreret mere neutralt. Begge kager blev spist - nok mest fordi de smagte ret godt!

Alt i alt var det en rigtig dejlig weekend med mange gode snakke på kryds og tværs af arbejdsgrenene. Den overvejende stemning var, at vi kan bruge hinanden til opbyggelse, opmuntring og inspiration. Bunden blev lagt med 2 gode bibeltimer af Dan Hessellund, som havde fokus på vores store tjener Jesus. På grund af ham og budskabet om ham, kan vi frimodigt tjene med det han nu udruster os med.

Der var mange spændende og relevante workshops, så der var noget at hente for alle, som kunne bruges hjemme i arbejdet.

Vi vil gerne særligt takke de 35 Kids og Between ledere der deltog. Det var en opmuntring, at så mange havde taget imod indbydelsen. Nogle af tankerne omkring sammenlægningen af arbejdsgrenene, blev meget synligt den weekend. Samhørigheden var mærkbar.

Ved generalforsamlingen lørdag eftermiddag, var der valg til landsbestyrelsen og de 3 arbejdsgrene. Herunder kan det ses, hvem bestyrelsen og udvalgenen består af:

Kids Arbejdsudvalget:

Medlemmer: Inge Noer Larsen, Helene Dahlskov Andersen, Martin Højgaard Jensen

Konsulenter: Rebekka Aagaard Nielsen, Susanne Sjælland Iversen, Erik John Nielsen

Between Arbejdsudvalget:

Medlemmer: Anette Schmidt, Monika Højgaard Jensen, Peter-Jan Teunissen, Thomas Vestergaard Rasmussen konsulenter: Andrea Nygaard Christensen, Maria Legarth

LMU Arbejdsudvalget:

Medlemmer: Sara Lund Nedergaard Hansen, Sebastian Olsen, Lars Jensen, Kristoffer Agerbo, Magnus Haahr Nielsen

Konsulenter: Andreas Ipsen, Morten Vibert, Nikolai Kaarsholm, Per Westh Jensen, Louise Høgild

Landsbestyrelsen:

Medlemmer: Inge Noer Larsen, Magnus Haahr Nielsen, Thomas Vestergaard Rasmussen, Anders Hansen, Jeppe Petersen, Olai Birch

Suppleant: Michael Andreas Nissen

Repræsentant for LM's Landsstyrelse: Henning Kamp

Konsulent: Lars Larsen