Radikal

»Radikal tilgivelse – det er bare i orden!«

Når vi siger undskyld, er det ofte ikke særligt radikalt. Det er en nem måde at få et fejltrin ud af verden: For på den ene side virker man ikke kold og ligeglad, for man siger trods alt undskyld – og på den anden side pakker man det hele lidt ind, for man forventer, at den anden bare siger: ”Det er i orden.”

Læs mere

»Radikal eller gal?«

Radikal er et underligt begreb. I medierne er det tit noget med at være ekstremistisk og sprænge folk i luften. Man kan også have nogle radikale holdninger eller en radikal livsstil. Kristne i Danmark, der tror på, hvad Bibelen siger, bliver nogle gange kaldt for radikale - og det er vel også meget naturligt, hvis man kigger på, hvordan mange kristne har en anderledes livsstil:

Læs mere

»Om Gud og afguder«

Har du nogensinde tænkt på, hvor langt man kan trække i en elastik før den knækker? Har du nogensinde haft det på den måde med dit forhold til Jesus? Det kan godt være, at du måske ikke lige har tænkt over det på den måde, men hvis du tænker efter, er det så sådan, du har det med Jesus? Eller spurgt på en anden måde: Hvor meget kan jeg drikke, før det er forkert? Kan jeg tage med til det her og så stadig være en kristen? Hvor langt kan jeg gå med min kæreste, før det bliver over grænsen?

Læs mere