LM og de andre rødder

»På sporet af LM’s rødder«

Ord som frimenigheder, frikirker og valgmenigheder flyver rundt i luften i dag, men det er ikke noget nyt fænomen. Hele kirkens historie siden Oldkirken er præget af opsplitninger, reformationer og nye kirkeretninger.

Læs mere

»At sluge en Zlatan«

Jeg har svært ved at indrømme, at Zlatan Ibrahimovic er en fantastisk fodboldspiller. Fordi han er svensker, og fordi jeg oplever ham som meget arrogant. Men så var der lige den der kamp, november 2012, mod England, hvor Zlatan scorede fire gange for Sverige. Og hvilke mål! Det gjorde næsten fysisk ondt, da jeg var nødt til at sluge en kamel og indrømme det over for nogle svenske venner.

Læs mere

»Hvilken menighed skal jeg vælge?«

Hvor skal du komme? I LMU? I LM frimenigheden? I IMU eller IM valgmenigheden? I OASE valgmenigheden? I folkekirken? Hvad med en tur i pinsekirken eller det nye Vineyard fællesskab? Skal du bare komme, hvor alle dine venner kommer? Eller hos dem med den bedste struktur, fedeste lovsangsband eller sejeste præst? Hvor skal du komme? Du skal vælge en menighed hvor Kristus bliver forkyndt klart og tydeligt.

Læs mere