Inkognito kristen

Hvor tydelig skal man være om, at man er kristen, når man bevæger sig rundt i verden? Se en definition på "Inkognito kristen" i bunden af denne artikel

Kommer vi ikke nogle gange til at lade os styre af menneskefrygt, og måske magelighed, så vi ikke får fortalt det fuldstændigt vanvittigt altoverskyggende gennemgribende forvandlende fantastiske, som vi bygger vores liv på? Måske bygger vi ikke på det længere. Måske er vi på vej væk?


»På vej væk?«

Vi påvirkes hele tiden af de ting, som vi lader fylde i vores liv. Nogle påvirkninger fører os væk fra Jesus, måske uden at vi opdager det. Få nogle råd til at bremse op og overveje, hvad der skal påvirke dig.

Læs mere

»Hvor meget skal man tilpasse sig?«

Skal kristne gå all-in på at være underlige, så folk lægger mærke til dem? Eller skjule troen, indtil folk har lært dem at kende? Få fem råd til at finde en balance i tilpasningen.

Læs mere

»Vox-pop: Hvor tydelig kristen er du?«

Vi har spurgt Jeanette og Magrete: "Hvor tydelig kristen er du? Hvor meget går du med til, for at passe ind i din klasse/arbejdsplads? Hvordan farver din tro dit liv uden for kirken – og udfordrer det dig på nogen måde?" Det har de svaret på to meget forskellige måder:

Læs mere