Foto af Corinne Kutz on Unsplash

»Himmellængsel - hvad glæder du dig til?«

Hør artiklen her

Det kan være svært at forholde sig til det evige liv, og vi har alle vores egne forestillinger om, hvordan det vil blive. Men det gode er, at uanset hvad vi forestiller os, så vil vi ikke blive skuffede!
LMU.DK har spurgt fire LMU'ere, hvad de glæder sig mest til ved evigheden.

 

Helene Roager, 18 år, Odense LMU:

”Jeg glæder mig til det hele! Her på jorden kan jeg rejse til femstjernede hoteller, og det er det bedste af det bedste her, men hvad så med himlen? Tænk på en sommeraften, hvor du har kigget på nattehimlen. Hvor mange stjerne har himlen ikke lige? Med så utælleligt mange stjerner, tror jeg slet ikke, vi kan forestille os, hvor godt det bliver! Og så er det ikke bare et hotel men vores hjem!”

 

 

Mathilde Laursen, 22 år, Silkeborg LMU:

”Jeg ikke bare glæder mig til himmelen - jeg længes. Jeg længes efter livet i himmelen, der er så sødt, så overdådigt og smukt, at jeg konstant føler mig mættet. Jeg længes efter at betragte de smukkeste farver, og opleve den rene fryd det vil være for øjet og sanserne. Jeg længes efter, at min trætte, smerteplagede krop kan lægge sig ned i det smaragdgrønne græs og hvile – mens Guds fred fylder mig.”

 

 

  

Camilla Højgaard, 25 år, Bethania LMU, Hillerød:

”Det er virkelig et spørgsmål jeg har funderet meget over. Det har været svært, fordi jeg glæder mig til Himlen, men hvad er det jeg glæder mig mest til?! Jeg har en længsel efter at se Jesus, at møde ham som han er, omfavne ham og bare holde fast. Samtidig glæder jeg mig til at den frygt for ikke at være ’god nok’ forsvinder, for i Himlen hos Jesus – der er vi alle lige.”

 

 

 

Amalie Høeg, 18 år, Løgumkloster LMU:

”Himlen har altid virket fjern for mig, og jeg har været bange for døden inden himlen. Efter at have siddet ved min farmors side den nat, vores Far tog hende hjem, har jeg fået en ny indstilling. Aldrig har jeg følt mig så tæt på døden. Da farmor tog de sidste vejrtrækninger, forestillede jeg mig hende se Jesus løbe hende i møde. Nu glæder jeg mig så evigt meget til at se mine kære, som er gået bort. Jeg glæder mig sådan, til der ingen sorg er længere!”

 

 

 


Kunne du lide denne artikel?