Guds billede

»Glansbilleder der ligner Gud«

Hvordan Gud ser ud, er der ingen af os, der ved. Men uanset tro eller tvivl bærer vi alle rundt på et billede af Gud, som ofte er formet mere af vores forældre, end vi tænker over.. Tør vi lade vores gudsbillede udfordre af egne livserfaringer og Bibelens beskrivelser, opdager vi med garanti nye sider af ham, der har skabt os i sit billede.

Læs mere

»Hvad er Bibelens billede af Gud?«

Alle Guds billeder og egenskaber er som en flot blomst med mange kronblade… Vi skal ikke plukke bladende af blomsten, så vi kan nøjes med at se på ét billede eller én egenskab – vi skal se på hele den smukke blomst.

Læs mere

»Skabt i Guds billede«

Vi er skabt i Guds billede! Men det er kun den ene side ved vores gudbilledlighed.

Læs mere

»Sådan er mit billede af Gud«

Hvordan er menneskers billede af Gud? Hvordan kommer det til udtryk på forskellige måder afhængig af forskellige overbevisninger? I denne artikel vil du kunne læse 6 personers korte svar på deres billede af Gud. Heriblandt er der både nogle LMU’ere, en kulturkristen, to muslimer og en jøde.

Læs mere

»Du må ikke lave dig noget gudebillede«

"Far, må jeg godt lave et billede af Gud?” Min teenagedatter var i tvivl. Hun havde lavet et kunstværk af Jesus som livets brød. Et franskbrød var sømmet fast på et trækors.

Læs mere