Evangelisation

»Missionsbefalingen er faktisk til dig«

Jeg har to drenge, der ofte efterlader sig et ”syndigt” rod i hele huset. Når jeg beder dem om at rydde op, synes de som regel, det er håbløst ubelejligt, og det er da også irriterende, når man nu lige legede så godt…

Læs mere

»Salt«

For nyligt var vi i Israel. Fra Dødehavet hjembragte jeg en skorpe salt. Nu har jeg gjort noget stærkt utilrådeligt. Jeg har smagt på det – og lever stadig. Det smager som… salt. Selv uden konserverende processer smager det kraftigt og koncentreret. Men hvis salt nogen sinde skulle miste sin kraft, så må det være dén type. Ubehandlet. Ukonserveret. Urenset. Sagen er bare den, at hvis salt mister sin kraft, så er det ikke længere salt. ER det salt, så SMAGER det som salt.

Læs mere

»Vær et vidne om Jesus«

Mennesker er forskellige. Det gælder også, når vi giver evangeliet videre til dem, der endnu ikke kender Jesus. Gud har givet nogle den gave, at det er meget nemt at leve troen ud og fortælle om Jesus til venner, familiemedlemmer, arbejdskammerater m.m. Andres gave er at tale med mennesker, de ikke kender f.eks. på gaden, i bussen, i toget eller i flyet. De fleste af os har brug for hjælp til at være vidne om Jesus. Og det vil jeg forsøge at give dig her. Du kan sikkert ikke bruge det hele men måske noget af det. Det vigtigste er, at de gode nyheder om Jesus bliver givet videre til flere.

Læs mere