Engle og dæmoner

»At have åndeverdenen tæt på livet«

Vidnesbyrd: Jeg har erfaret, at Djævelen er en virkelighed og arbejder på at ødelægge menneskers liv. Nogen gange giver han sig ud for at være en anden end den, han er, flink og rar. Så er der mennesker, der bliver forført og bedraget, men det opdager de først langt senere. Det kan f.eks. ske gennem horoskoper, clairvoyance, healing, tantra yoga og lignende.

Læs mere

»Guds magt over engle og dæmoner«

En dag, mens jeg gik og renoverede et gammelt hus, lyttede jeg til et program om naturvidenskab, hvor forskellige eksperter gæstede programmet. Videnskaben havde fundet ud af, at vi som mennesker kan registrere ca. fire procent af det som eksisterer. Jeg gik så og tænkte lidt over, at fire procent ud af hundrede faktisk ikke er ret meget… og til slut siger en af eksperterne så: ”Nu kommer jeg nok til at skuffe jer, men ud af de fire procent vi kan registrere, er der ikke særlig meget, vi forstår”.

Læs mere

»Engle og dæmoner«

Vi kristne må vide, at Guds engle er omkring os, selv om vi sjældent kan se dem. Det er trygt at vide. Vi skal holde os fra dæmonerne. Undertiden skal vi dog gå i kamp mod dem. Hvis de angriber eller besætter mennesker, må vi bede Guds Ånd om at drive dem tilbage til mørket. Normalt skal der erfarne kristne med de rigtige nådegaver til at gøre dette. Vi kristne behøver ikke gå og være bange for dæmonerne. Når vi er døbt og lever i troen på Jesus, har vi Helligånden i os og han er langt stærkere end alle dæmoner!

Læs mere