Ung Uge i 2024

Hvad er Ung Uge?

Ung Uge er en uge på hhv. Haderslev Næs (uge 28) og Virksund (uge 30), der afholdes samme sted og tid hvert år. Det er en uges camping, hvor du og resten af campingpladsen følger et lækkert og sjovt program, som et udvalg har planlagt et helt år op til selve ugen. Men det er ikke bare camping i al sin almindelighed, men Bibelcamping. Hver morgen og aften vil der være møder, hvor prædikanter vil fortælle dig noget om troen på Jesus. Der vil også være mulighed for at deltage i eftermiddagsseminarer, hvor der vil være aktuelle, udfordrende og interessante emner. Og en lovsangsaften, hvor vi i fællesskab synger og lovpriser Gud, sammen med et band, der spiller god musik. Udvalget for ugen har også planlagt skøre, actionfyldte og sjove aktiviteter, som du og dine kammerater kan deltage i. Der er også masser af fritid til at lave lige præcis dét, som du har lyst til. Du vil helt sikkert komme til at lære nye mennesker at kende i løbet af ugen.

Ung Uge på Haderslev Næs

Ung Uge på Haderslev Næs er noget af bedste, du overhovedet kan bruge din sommerferie på. Kan du godt lide at komme derud, hvor kragerne vender og naturen er i top? Så er Haderslev Næs Ung Uge nok noget for dig. Ung Uge giver dig mulighed for at deltage i en uge, hvor Gud er i fokus, i form af prædikener, seminarer, lovsang og kristent fællesskab. En uge, hvor du kan få fyldt på åndeligt, og samtidig hygge med venner, dyrke sport, grille, bade, have det sjovt og alt det andet gode, der hører campinglivet til. På Haderslev Næs Ung Uge er der plads til alle.

Dato: 6.-13. juli 2024 (uge 28)
Adresse: Steveltvej 70, 6100 Haderslev

Læs mere om Ung Uge på Haderslev Næs og find programmet, tilmeldingen og meget mere lige her.

Velkommen på Ung Uge

På en gennemsnitlig uge i hhv. uge 28 og uge 30 kommer der mellem 300-550 unge mennesker, hver eneste sommer. Der er også plads til dig!

Det hele foregår i gode, kristne rammer, så du kan trygt tage afsted på Bibelcamping.

Vi glæder os til at se dig på dette års ung uge, hvad end det er i Haderslev, Virksund eller begge steder.

Ung Uge på Virksund

Ung uge på Virksund er en uge af din sommerferie, hvor du får mulighed for at sætte Gud og det kristne fællesskab i fokus. I nærheden af Skive ligger der en flot campingplads med udsyn til fjorden. Alle møderne bliver afholdt i et helt unikt, stort og flot rød/hvidt telt. Du får en uge med fuld drøn på med bibeltimer, seminarer, lovsang, sport, bålhygge og meget, meget mere.

Dato: 19.-26. juli 2024 (uge 30)
Adresse: Livøvej 5, 7840 Højslev

Læs mere om Ung Uge på Virksund og find programmet, tilmeldingen og meget mere lige her.

Ressourcer
Kontakt
  • Landsleder
  • Ivan Jakobsen
  • Foreningens adresse
  • Industrivænget 40,
  • 3400 Hillerød
  • 48207660
  • lmbu@lmbu.dk
Følg os