LMU’s missionsprojekt 2023-24 vil sprede det glade budskab om Jesus til unge i Grønland og være med til at støtte og hjælpe ungdomsfællesskaber.

I samarbejde med KFS (Kristeligt Forbund for Studerende) vil LMU støtte evangeliserende og socialt arbejdet blandt unge studerende i Grønland.

LMU vil sende en volontør
LMU’s indsamling skal finansiere, at en volontør kan arbejde i Grønland i 10 måneder. Volontøren skal bo i Nuuk, hvor KFS allerede har en medarbejder bosat.
Volontørens primære opgave bliver at hjælpe KFS-sekretæren i det daglige arbejde blandt de unge grønlændere på gymnasier og i andre ungdomsfællesskaber.
Arbejdet handler om at fortælle evangeliet om Jesus gennem andagter, bibelstudie og lovsangsaftener. Men også om at være med til at samle de unge til sociale og diakonale arrangementer. Volontørens arbejde kan også være at støtte KFS-arbejdet andre steder langs den grønlandske vestkyst, hvor der er et spirende ungdomsarbejde.

Målet for indsamlingen
Grønland er et dyrt land at arbejde i, og LMU har derfor et indsamlingsmål på 1.000.000 kr. over to år. Pengene skal gå til at betale alle omkostninger til volontørens arbejde, ophold og rejser i det geografisk store område. Derudover vil nogle af pengene også gå til at støtte det fælles arbejde med KFS.

Måske det kan blive til mere ...
Der er stor efterspørgsel efter aktiviteter for grønlandske børn og unge. Det er derfor LMBU’s ønske og vision, at volontøren også kan være med til at starte et kristent lejr- eller klubarbejde for børn eller unge.

Missionsprojekt '23-'24

Indsamlingsbarometer

1.000.000 kr.
159.425 kr.