Jesus-tegneserier til børn i Tanzania

Tænk hvis 50.000 børn kan lære Jesus at kende, ved at få en tegneserie om ham på deres eget sprog.

Der er mange børn i Tanzania, som gerne vil lære Jesus at kende. Men der findes ikke særlig mange bøger for børn om Jesus på swahili, som er det sprog man taler i Tanzania.

Jesus til alle børn
Selvom de fleste børn i Tanzania går i skole, er det ikke alle der er vildt gode til at læse. Bl.a. fordi der ikke er læsebøger til alle. Derfor er tegneserier en god måde at fortælle om Jesus på. De fleste børn kan nemlig forstå tegneserier, selvom de måske ikke kan læse alle ordene.

Tegneserierne er gratis for børnene, så det ikke kun er de børn der har penge, der kan læse om Jesus. Hæfterne vil blive delt ud på markeder, i skoler og i kirker. I skoler og kirker kan de bruges når børnene skal undervises i kristendom.

Farvel og tak fra missionsprojekt '20-'21
Med udgangen af 2021 siger vi farvel og tak til missionsprojektet i Tanzania. I det nye år sætter vi fokus på lokal mission med julehjælp i Danmark. Læs mere på siden for missionsprojekt '22.

 

 

Indsamlingsbarometer:

Er din klub med i missionsprojektet?
Måske er det nu, I skal lave sponsorløb eller skøre konkurrencer, så jeres klub kan støtte "Jesus-tegneserier til børn i Tanzania". I kan også bruge det nye missionsprojekt-løb til en klubaften eller få besøg af Tanzaniakufferten. Læs mere her.

(Klik på billedet under for at se videoen)

100.000 kr.
96.891 kr.